Beleid afgelasten wedstrijd

Beste coaches / leden,

hieronder vinden jullie informatie over het KNKV-beleid inzake afgelastingen van wedstrijden vanwege weersomstandigheden.

Alleen bij (verwachtingen van) extreem weer gaat het KNKV over tot gehele of gedeeltelijke afgelasting van het programma. Mocht dit het geval zijn dan zal dit door middel van publicatie op de website van het KNKV gecommuniceerd worden (www.knkv.nl).

Verder is het de verantwoordelijkheid van de clubs en scheidsrechters zelf om al dan niet af te reizen en om hier mee rekening te houden, bijvoorbeeld door eerder te vertrekken. Mochten verenigingen besluiten niet af te reizen, dan dienen ze de ontvangende vereniging, de scheidsrechter en het KNKV via het formulier “niet gespeelde wedstrijd” te informeren over hun besluit. Het formuiler "niet gespeelde wedstrijd" wordt ingevuld door Sanne van Roosmalen, dus graag ook haar direct op de hoogte brengen bij aflassing wedstrijd.

Bij algehele afgelasting worden eventuele zaalkosten gedeeld tussen beide verenigingen. Een eigen beslissing om niet af te reizen zal in principe worden voorgelegd aan de tuchtcommissie en kan dus tuchtrechtelijke consequenties hebben. In het geval van afgelasting zult u in de loop van de week daarna, via Sanne van Roosmalen, benadert worden voor het opnieuw inplannen van de wedstrijden in de inhaalweekeinden.

Bij vragen, neem contact op met Sanne van Roosmalen (06-13610438 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).